Manderveen speelde afgelopen zaterdag haar laatste bekerwedstrijd op vertrouwd Manderveens terrein tegen zaterdagvierdeklasser Daarlerveen. Het eerste half uur ging gelijk op. Daarlerveen was iets dreigender dan de Roodwitten van Manderveen. Het resulteerde in enkele kansen voor de tegenstander. Een solide spelend centrum bestaand uit Stef de Witte en Mark Haarhuis aangevuld met een sterk keepende Bas Aman wisten erger te voorkomen. De beste kans in het eerste half uur was voor de Manderveners. Wout Wesselink kopte een goede voorzet vanaf de rechterkant net over de deklat.

5 minuten voor rust was het wel raak! Stef Aman draaide een voorzet met veel gevoel achter de verdediging waar Brian de Witte de bal bij de 2e paal tegen het net wist te prikken. De hongerige Manderveners waren nog niet toe aan de thee. Torjäger Gijs Wesselink werd met een prima steekpass van Joris Wesselink de diepte ingestuurd. Oog in oog met de keeper wist de spits het 1- tegen -1 duel niet te winnen. De afvallende bal kwam echter bij Timo Roelofes, die de bal met succes richting de bovenhoek verstuurde. Deze 2-0 was tevens de ruststand.

Na de rust was het spelbeeld eentonig. Daarlerveen probeerde nog wel ter aanval te trekken, maar kwam niet door de defensie van Manderveen. Kansen werden er dan ook niet meer gecreëerd door de uit-ploeg. Manderveen counterde er daarentegen vrolijk op los en verzuimde een grote uitslag op het scorebord te zetten. Gijs Wesselink, Wout Wesselink en Roy de Witte kregen nog enkele goede kansen. De ploeg van trainer Herman Middelkamp Wist nog één keer het net te vinden in de tweede helft. Roy de Witte vond met een schitterende pass het hoofd van Joris Wesselink, die op zijn beurt de keeper kansloos liet. Al met al Een uitstekende wedstrijd met goed voetbal. Volgende week hoopt Manderveen hieraan een vervolg te geven in de competitie thuis tegen Heracles. De aftrap is om 14.00 uur