Vanaf begin seizoen 2016/2017 schittert het damesteam van V.V. Manderveen in nieuwe kleding. Op het tenue, de trainingspakken en de nieuwe tassen prijken al enkele wedstrijden de namen van Hans Oude Hendriksman Hout en Bouwmaterialen uit Langeveen en Hanste Schilderwerken uit Manderveen. Afgelopen zondag, voorafgaand aan de wedstrijd tegen Saasveldia, heeft het team de heren bedankt met een bloemetje.

Positieve vooruitzichten in Manderveen

Het Manderveense damesteam is goed op weg in de competitie en heeft dit seizoen al acht wedstrijden gespeeld. Van deze wedstrijden hebben de dames er vijf op hun naam mogen zetten. Daarnaast hebben ze twee wedstrijden gelijk gespeeld en slechts één wedstrijd verloren. Momenteel bezetten ze de tweede plaats in de competitie met één punt achterstand op de nummer één, Wilhelminaschool VR1.

Laatste seizoen trainer Herman Gerrits

Onlangs heeft de huidige trainer van de dames, Herman Gerrits, aangegeven te stoppen met het trainen en coachen van het team. Hij heeft besloten een streep onder zijn succesvolle carrière als trainer te zetten. De dames betreuren dit besluit, maar steken de koppen bij elkaar om er nog een mooi laatste seizoen van te maken samen met hun trainer.

Nieuwe trainer voor seizoen 2017/2018

Het vertrek van Herman zorgt ervoor dat de dames op zoek zijn naar een nieuwe trainer/coach voor seizoen 2017/2018. Dus ben of ken jij een voetbaltrainer die graag een jong en sterk gemotiveerd damesteam wil trainen? Schroom dan niet! Ga naar www.vvmanderveen.nl voor de contactgegevens.