Het eerste elftal van VV Manderveen speelde vandaag de thuiswedstrijd tegen de Turkse voetbalvereniging uit Enschede.

In de eerste helft voltrok zich een gelijkopgaande strijd op de gezegende grond van de Manderveners. Gijs Wesselink, die de maïspercelen weer in heeft geruild voor het gras, was tweemaal dichtbij een treffer. Timo Roelofes en later Joris Wesselink brachten de spits in stelling, maar beide keren stuitte hij op de sluitpost. Ook de Turken waren 2 keer gevaarlijk, ware het niet dat de 16-jarige Bram Korte een sta in de weg was voor TVV.

Ook in de tweede helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. Manderveen 1 had echter de betere mogelijkheden. Joris Wesselink bracht zijn neef Wout in stelling. De normaal over het veld dartelende Tubbergenaar had het vizier vandaag echter niet op scherp.

TVV was een keer dichtbij met een schot in het zijnet. Opnieuw Gijs Wesselink werd even later weer gevaarlijk, maar de bal en het vijandelijke doel kwamen niet in contact met elkaar.

Het laatste gevaar van Manderveen 1 kwam van centrumverdediger Stef de Witte. Zijn schot werd geblokt. Zo’n 5 minuten voor tijd sloeg het noodlot toe. De rappe Turkse buitenspeler bekroonde een goede individuele actie met een doelpunt. Manderveen 1 wist de stand niet meer gelijk te trekken en verloor daardoor onnodig van TVV.