Op zaterdagavond 4 november 18.00 uur klonk het startschot van de wedstrijd van Manderveen VR1 tegen de nummer drie Zenderen Vooruit/Bornerbroek VR1. Na de aftrap begon Manderveen meteen sterk aan de wedstrijd. Na slechts zes minuten speeltijd wist aanvalster Annemiek Bonke de thuisploeg al op voorsprong te brengen. De wedstrijd ging verder en Manderveen zette door. Na een vrije trap van Zenderen die werd onderschept door Esmee Dekker kreeg Zenderen de eerste kopkans vanuit een cornerbal. Er volgden enkele kansen voor de aanvallers van Manderveen, alleen wist niemand deze echt af te maken. Totdat in de tiende minuut wederom Annemiek Bonke werd aangespeeld en de keepster van de tegenstander passeerde. In de resterende minuten voor de rust probeerde Manderveen de voorsprong te vergroten, maar de stand bleef 2-0.

Na de thee leek het spel van beide kanten iets minder te worden. Vooral in de eerste minuten van de tweede helft wist Manderveen opnieuw veel kansen te creëren. Zo waagden Annemiek Bonke, Maddie Stopel, Emma Oude Hendriksman en Sanne Rikmanspoel een kans de bal binnen de palen te plaatsen. Maar Zenderen kwam terug en er volgde een vrije trap voor de tegenstander, die werd onderschept door de Manderveense verdediging. Opnieuw kwam spits Simone Godeke aan de bal, maar ook haar lukte het niet de Zenderse keepster te passeren. In de 71 minuut wist Zenderen een gaatje in de Manderveense verdediging te vinden en met een hoog schot de bal achter keepster Annemiek Sluizeman te leggen. Er volgen nog een paar onbenutte kansen van beide ploegen. En na enkele spannende minuten vloot de scheidsrechter af en telde Manderveen opnieuw drie punten.

Zondag 12 november spelen de dames om 11.00 uur uit tegen Saasveldia.