Zondag stond de thuiswedstrijd tegen Saasveldia op het programma. Evenals de vorige wedstrijd kwam Manderveen al vroeg op voorsprong, want al na 1 minuut scoorde Simone Godeke de 1-0. Na enkele gemiste kansen voor Manderveen racete Annemiek Bonke in de 14e langs de verdediging en maakte de tweede goal voor de thuisploeg. Saasveldia zette enkele keren de aanval in, maar stuitte steeds op de verdediging. Manderveen voetbalde goed en creëerde veel kansen, maar wist deze niet af te maken tot Maddie Stopel in de 29e minuut de keepster wist te passeren vanuit een cornerbal. In de 36e minuut scoorde Simone Godeke de 4-0 na een voorzet van Sanne Rikmanspoel. Er volgden nog enkele kansen en na een laatste doelpoging van Anke Blaauwgeers floot de scheidsrechter voor rust.

In het begin van de tweede helft leek het erop dat Saasveldia terug zou komen, maar Manderveen was niet van plan iets weg te geven. In de 49e minuut schoot Annemiek Bonke tegen de keepster waarna de bal terugkaatste en Simone Godeke de 5-0 binnenkopte. Na een gemiste penalty van Manderveen wist Simone Godeke in de 67e minuut opnieuw te scoren na een voorzet van Emma Oude Hendriksman. Na een kans voor Ellis Kamphuis kopte Annemiek Bonke de bal hard binnen de palen van de uitploeg. Enkele minuten later was het opnieuw Annemiek Bonke die scoorde, dit keer vanaf afstand. De stand was inmiddels 8-0, maar Annemiek Bonke was op dreef en in de 86e minuut scoorde ze het laatste doelpunt van de wedstrijd.