Het eerste elftal van VV Manderveen moest vandaag tegen, het voor hen totaal onbekende, De Lutte aantreden.

Manderveen miste voor deze wedstrijd een aantal spelers door blessures. De eerste 10 minuten was de wedstrijd in evenwicht, voor beide teams geen echte kansen.

Na 20 minuten voetballen kreeg De Lutte een vrije trap op 25 meter van de goal, maar vooralsnog leverde dit geen gevaar op.

Na een half uur voetballen maakt De Lutte 1-0 na slecht uitverdedigen van Manderveen. Deze 1-0 was ook de stand bij rust.

Tijdens de rust hadden de Manderveners met elkaar afgesproken om direct weer scherp te beginnen en, net als de eerste helft, begon Manderveen scherp aan de tweede helft. Er waren een aantal goede kansen, maar dit resulteerde niet in een doelpunt. De lutte kreeg ook nog een paar redelijke kansen op de 2-0, maar Manderveen stond achter goed georganiseerd.

Zo’n 10 minuten voor tijd kreeg Timo Roelefes een vrije trap. Hij ging zelf achter de bal staan, maar schoot rakelings over de goal. Met nog een paarminuten voetballen viel de goal aan de andere kant: 2-0.

Manderveen probeerde het nog wel met 3 spitsen voorop, maar vlak voor tijd werd het zelfs nog 3-0 en 4-0. Dit was ook de al met al geflatteerde uitslag. Volgende week is er een nieuwe kans, thuis tegen ’t Centrum.