Klokslag 14 uur klonk vanmiddag het eerste fluitsignaal voor de kraker SVV tegen het eerste elftal van VV Manderveen.

Na een week rust te hebben gehad, begonnen de roodhemden fanatiek aan de wedstrijd. De eerste helft ging gelijk op. Beide partijen wisten uit snelle counters enkele kansen te creëren. Na een foute terugspeelbal van Stef Aman konden twee spelers van SVV alleen door op keeper Bram Korte: 1-0.

Vlak voor rust wist Joris Wesselink de bal langs de SVV-goalie te koppen, maar zijn inzet werd op het laatste moment nog van de lijn gehaald. Na de rust was spelbeeld onveranderd. De Surinamers kregen een penalty cadeau na een roekeloze sliding van Stef Huistede. Bram Korte wist het schot te keren, zoals alleen Gianluigi Buffon dit kan.

Enkele minuten later werd er een penalty gegeven aan de Manderveners. Helaas liet Joris Wesselink deze kans onbenut. De grote kansen voor VV Manderveen kwamen in de slotfase, omdat SVV na een overtreding met tien man verder moest. De bal wist alleen niet goed te vallen.

Er had meer ingezeten, maar de einduitslag bleef op 1-0 steken. Volgende week moeten Manderveen 1 het opnemen tegen ’t Centrum uit Enschede.