VV Manderveen heeft besloten om Henk Godeke te benoemen tot erelid van VV Manderveen. Bij een bezoek aan Henk Godeke heeft voorzitter Gert Huzink medegedeeld dat is besloten om hem te benoemen tot erelid van de vereniging, waarbij een oorkonde werd overhandigd aan Henk.

De opsomming van verdiensten voor onze vereniging is indrukwekkend. Henk is lid vanaf 1 Augustus 1962. Hij is 43 jaar actief geweest als spelend lid, 19 jaar actief geweest als jeugdleider/trainer, 3 jaar actief geweest als trainer/speler van het 1ste elftal, 4 jaar actief geweest als trainer van het 1ste elftal, 5 jaar als trainer/coach van het dames elftal en is daarnaast ook al 33 jaar actief als bestuurslid van onze club.

Henk is in 2012 al benoemd tot lid van verdienste van de KNVB en heeft hiervoor de gouden speld in ontvangst genomen. Als vereniging zijn we Henk Godeke enorm dankbaar voor zijn tomeloze inzet en enorme toewijding aan VV Manderveen.