75-jarig jubileum V.V. Manderveen

Voetvalvereniging Manderveen viert haar 75-jarig jubileum met een jubileumweekend voor jong en oud. Het eerste weekend van juli staat in het teken van 75 jaar voetbal in Manderveen waarbij de sport, gezelligheid en saamhorigheid centraal staan. Jij bent er toch ook bij?

Donderdag 30 juni

Sportcafé Manderveen

Donderdag opent Sportcafé Manderveen haar deuren voor een avondje vol mooie anekdotes en scherpe discussies. De sponsoren van V.V. Manderveen zijn uitgenodigd voor een interactief interview met twee oud-profvoetballers in VI-stijl. Het publiek zal onder leiding van Eddy van der Ley oud-profvoetballers Andy van der Meijde en Wim Kieft het vuur aan de schenen leggen.

Aanvang: 20.00 uur

Locatie: Café Peddemors

Opgave: vóór woensdag 1 juni 2022

Vrijdag 1 juli

Jubileumwedstrijd & Feestavond met Jannes

Vrijdagavond wordt het weekend afgetrapt met een spectaculaire jubileumwedstrijd op de Manderveense velden. Onder leiding van Gert-Jan Verbeek neemt het Gemeentelijk Elftal het op tegen het eerste elftal van Heracles Almelo. De wedstrijd wordt gefloten door niemand minder dan Bas Nijhuis. Na het laatste fluitsignaal van de Enschedese arbiter gaat het publiek zwevend naar geluk in de feesttent waar Jannes garant staat voor een onmeunig gezellige avond.

Aanvang: 19.00 uur (feestterrein open vanaf 17.30 uur)

Toegang: €15,00 p.p. (t/m 12 jaar gratis) inclusief 2 consumpties

Zaterdag 2 juli

Voetbalmiddag VMC-jeugd & freestyle voetbalshow

Zaterdag staat in het teken van de jeugdspelers van VMC. Vanaf 13.00 uur zijn er diverse sporten en spellen op touw gezet waaraan jong en oud kan deelnemen. Na deze sportieve seizoensafsluiting zal Freestyler Josh zijn kunsten vertonen tijdens een freestyle voetbalshow. Deze balkunstenaar vloog de hele wereld over met zijn voetbalclinics en zal deze middag menig oog verbazen met zijn kunsten.   Aanvang: 13.00 uur

Red & White Party

Zaterdagavond kleurt Manderveen rood/wit, want het belooft een knotsgekke feestavond te worden met als dresscode: rood/wit. Onder leiding van grandioze feest-dj trapt de avond af met een POWERHOUR. DJ spin die platen, want feest vieren dat kunnen we in Manderveen als de besten.   Aanvang: 20.00 uur Toegang: gratis Powerhour: 20.00 – 21.00 uur

Zondag 3 juli

Manderveense Brunch

Zondagochtend is er speciaal voor de Manderveners een heerlijke boerenbrunch geregeld. Inwoners jong en oud kunnen zich aanmelden en vanaf 11.00 uur aanschuiven in de feesttent die volledig omgetoverd zal worden in ‘boerenstijl’.   Aanvang: 11.00 uur Toegang: volwassenen €5,00, kinderen €2,50 Opgave: vóór maandag 13 juni 2022.

De kosten kun je ter plekke betalen

Opgave Forumulier voor de Brunch

13 + 9 =

Bingomiddag

Zondagmiddag worden de broodjes verruild voor bingokaarten voor een ouderwets gezellige bingomiddag. Er worden 5 rondes gespeeld.

Aanvang: 14.00 uur

Opgave: niet nodig

Mixtoernooi

Om 14.00 uur start het jaarlijkse mixtoernooi op de Manderveense voetbalvelden. Spelende en niet-spelende leden van V.V. Manderveen kunnen zich opgeven en meedoen aan de 7 tegen 7 wedstrijdjes.

Aanvang: 14.00 uur (eerste wedstrijd)

Deelname: spelende & niet-spelende leden V.V.M.

Opgave: vóór maandag 13 juni 2022

Seizoensafsluiting & trekking loterij

Zondagavond wordt het jubileumweekend afgesloten met de trekking van de loterij met als hoofdprijs een elektrische fiets t.w.v. €2500. Ook worden de jubilarissen gehuldigd en wordt de jaarlijkse Zilveren Zweetdruppel uitgereikt.

Vragen?

Heb je een vraag over één van de activiteiten of een vraag over het jubileum stuur dan een mail naar het onderstaande mailadres.

jubileum@vvmanderveen.nl