In de eerste officiële krachtmeting van 2024 heeft VV Manderveen verloren in Diepenheim; de doelpunten werd over beide helften verdeeld en de lokale VV zegevierde met 2-0.Manderveen was, zoals te vaak dit seizoen, vanaf de aftrap nog niet helemaal bij de les. De eerste kans namens de thuisploeg leverde nog geen doelpunt op, maar even later mocht de opkomende rechtsachter Hielke Haan in twee instanties raak schieten. Manderveen begon in het verloop van de eerste helft wat van zich af te bijten en zag pogingen van Gerrit Schoneveld (over) en Stef Oude Vrielink geen doel treffen, waardoor de ruststand 1-0 was.Na de pauze kreeg Manderveen het spel meer in handen en werd er bij vlagen aardig gevoetbald. Een kolderieke terugspeelbal van Diepenheim leverde bijna de 1-1 op en Jorn Heidkamp schoot tot twee keer toe net langs de verkeerde kant van de paal. In de slotfase kreeg het echter de 2-0 om de oren na een geslaagde tegenaanval. Invaller Keith Blank schoot raak.

Voor Manderveen, dat donderdag aantreedt tegen La Première en komende zondag VV Langeveen ontvangt, had er met wat meer geluk een gelijkspel in gezeten. Diepenheim speelt komende zondag tegen La Première om de koppositie in de 5e klasse te veroveren.